RETURNERING AF VARER

RETURNERING

Fortryder du dit køb, eller er du ikke tilfreds med den vare, du har modtaget, skal du kontakte os inden 14 dage fra modtagelsesdato på mail@bungerkeramik.dk . Beskriv venligst hvorfor varen returneres. Du kan vælge at bytte den til et andet produkt med tilsvarende værdi  indenfor 14 dage. Hvis du returnerer en vare, skal du sørge for at varen er pakket omhyggeligt – vi anbefaler, at du bruger den originale emballage. Varen skal være ubrugt og skal returneres i samme stand, som du modtog den. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Er varen prøvet udover beskrivelsen herover, betragter jeg den som brugt, og du vil ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur– afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vedlæg altid en kopi af fakturaen, så jeg har alle nødvendige informationer. Når jeg har modtaget og kontrolleret returvaren, refunderer jeg købsprisen  til samme betalingskort, som blev anvendt ved købe, eller du kan bytte til en anden vare . Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Bemærk, at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil jeg modtager den. Varer, der går tabt under returnering, kan vi desværre ikke kompensere for.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur til os.

Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:
Bunger keramik
Starupvej 6
6753 Agerbæk

Bemærk: Jeg modtager ikke pakker der skal afhentes hos pakkeshop.
Bestillingsvarer og tilbudsvarer tages ikke retur eller ombyttes.  

Er din vare beskadiget?

Tjek din pakke når den ankommer for skader. Åben kassen og tjek dine varer inden du smider kassen ud. Det er er en vigtig dokumentation for transportskader. og for godtgørrelse af indholdet. Kontakt mig inden 24 timer fra modtagelsen og send billeder af kassens stand, fragtlabel og kassens indvendige emballage, samt den beskadeget varer til mail@bungerkeramik.dk

Butikken åbner igen tirsdag fra 13:00 til 17:30