HANDELSBETINGELSER

Her er en introduktion til, hvordan du handler på bungerkeramik.dk og en gennemgang af de vilkår og handelsbetingelser, der gælder for alle brugere af min webshop. Jeg håber, du synes at det er nemt og overskueligt at handle hos mig.

FORSENDELSE
Jeg pakker ca. 2 gange om ugen og alle ordre sendes indenfor 1 til 5 arbejdsdage. Hvis det haster så skriv en besked og jeg sender den afsted hurtigst muligt.

Jeg samarbejder med GLS som står for leveringen af mine pakker, både til pakkeshop samt erhverv.

AFHENTNING I BUTIK

Du kan også afhente din bestilling i min butik, starupvej 6, 6753 Agerbæk. Når du kommer så tag endelig et kig i min skønne butik og værksted.

Jeg sender dig en mail/sms, så snart vi har ekspederet din ordre med besked om, at du nu kan hente den. Vi trækker pengene, når din ordre er færdigekspederet og klar til afhentning.

RETURNERING
Fortryder du dit køb, eller er du ikke tilfreds med den vare, du har modtaget, skal du kontakte mig inden 14 dage på mail@bungerkeramik.dk. Beskriv venligst hvorfor varen returneres. Du kan vælge at bytte den til et andet produkt med tilsvarende værdi eller returnere varen til mig indenfor 14 dage. Hvis du returnerer en vare, skal du sørge for at varen er pakket omhyggeligt – vi anbefaler, at du bruger den originale emballage. Varen skal være ubrugt og skal returneres i samme stand, som du modtog den. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Er varen prøvet udover beskrivelsen herover, betragter vi den som brugt, og du vil ved fortrydelse af købet kun få en del eller intet af købsbeløbet retur – afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vedlæg altid en kopi af fakturaen, så vi har alle nødvendige informationer. Når vi har modtaget og kontrolleret returvaren, refunderer vi købsprisen til samme betalingskort, som blev anvendt ved købet. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Der kan gå et par dage, før du kan se beløbet på kontoen. Bemærk, at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Varer, der går tabt eller bliver beskadiget under returnering, kan vi desværre ikke kompensere for.

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur til mig. Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:

Bungerkeramik.dk: Starupvej 6, 6753 Agerbæk

RETURNERING AF GAVER
Hvis du har modtaget en gave, der er købt hos bungerkeramik.dk og du ønsker at returnere varen, kan jeg bytte den til et andet produkt med tilsvarende værdi. Hvis du ønsker et produkt, der er dyrere, kan du betale forskellen, og jeg sender det til dig i stedet. Udgifter i forbindelse med returnering og levering af et nyt produkt skal betales af dig. I begge tilfælde skal du kontakte mig på  e-mail.

 Er din vare beskadiget:

Tjek din pakke samme dag du modtager den. Åben kassen og tjek dine varer inden du smider kassen ud. Kassen er en vigtig dokumentation for transportskader og for godtgørelsen af din varer. Du skal kontakte mig samme dag på mail@bungerkeramik.dk og sende billeder af:

Pakkens udvendige flader

Den samlede indvendige beskyttelse

Det skadede indhold

Gls-label skal være synlig på et af billederne

Bestillingsvarer og tilbudsvarer kan ikke returneres eller ombyttes  

REKLAMATION
Der ydes altid 24 måneders reklamationsret, på produkter købt hos Bunger keramik. De 24 måneder gælder fra den dag du har modtaget varen. Måtte der mod forventning være nogle problemer med den modtagne varer betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Skulle der blive brug for at reklamere så skal dette gøres inden rimelig tid efter at du har opdaget fejl eller mangler ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et modtaget produkt, så send mig venligst en mail med beskrivelse af fejlen.

Så finder vi ud af hvordan reklamationen skal behandles. Skal produktet sendes retur skal det ske til følgende adresse:

Bunger keramik: Starupvej 6, 6753 Agerbæk. Mrk.: Reklamation

Når du returnerer en varer, bedes du venligst beskrive fejlen på fakturaen.

Bemærk! Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelsen

Butikken åbner igen tirsdag fra 13:00 til 17:30