Udstilling

Fra den 6. marts 2020

Ekstra Åben Palmesøndag  fra kl.10.00 - 15.00 

      I 2005 lavede jeg for første gang høns og flotte dekorative æg til påsken, det har siden hen holdt ved. Jeg kan simpelthen ikke slippe de søde høns. Det er for mig en fornøjelse og stor glæde at arbejde med nye og friske farver fra januar hvor det stadig er gråt og vådt udenfor.  Hvert år arbejder jeg med nye farver og kombinationer. 

     Traditionen tro er der påskeudstilling med høns i et stort udvalg af moderne farvernuancer samt dekorative æg i mange størrelser .

Jeg har også arbejdet på et specielt projekt....I år har jeg arbejdet med flotte porcelæns æg i flere størrelser med de smukkeste og dekorative motiver. Hvert æg er helt unik.  Porcelænet giver glasurer og motiver en hel speciel dybde og klarhed i glasurfarverne. Min inspirationen kommer fra naturen, blomster og dyrene. Jeg glæder mig så meget til at vise den nye kollektion frem.

Og selvfølgelig er der mange andre smukke ting i butikken. Sidste år arbejdede jeg på et projekt med organiske former og krystalgasurer. Det blev til et stort udvalg   af smukke krystaltallerkener i mange flotte farver.  Tallerknerne er håndlavet i organiske former og forskellige størrelser skåle og ovale serveringsfade specielt til pålæg,  sushi   eller chokolade.

 Kom og se de flotte nye farver og dekorationer til påsken.

 Udstillingen kan ses i normal åbningstid , samt palmesøndag, hvor jeg har ekstra åbent fra kl. 10:00 - 15:00

 

HONS2017.jpg

 

Jeg holder lukket i Butikken pga. covid-19.

Butikken åbner igen den 9.juni 2020. 

Indtil da kan Du købe min keramik trygt hjemmefra og bestille på min hjemmeside under kontakt og bestillinger.

 


Ferie og lukkedage:

Uge: 7,16, 28, 29, 30, 42,52.1

Grundlovsdag Lukket

Helligdage Lukket